Jen v životě to neplatí..

Jen v životě to neplatí..

Anotace: Trocha nostalgie, nikoho nezabije aneb vzpomínka na lásku minulou.

Co je v Tvém doteku
tak silného skryto,
řekni mi - čím se nabíjíš,
duše má zhasne,
všude ve mně ticho,
když dlaní svou mě opíjíš.

Co je v Tvém polibku,
za moc dobré víno,
které mě celou rozpouští,
oči své zavřu
a z celou svou vírou,
oddávám Ti svá zákoutí.

Co je ve Tvých slovech,
za tak zvláštní hlásky,
které mě celou uhranou,
přestanu myslet,
když mi hladíš vlásky
a pak už lásko jsem jen Tvou.

Co jen se v Tobě lásko ještě skrývá,
o čem já nevím,
a co mě překvapí,
jsi jenom můj,
a já Tvoje víla,
jen v životě to neplatí.
Autor grázlík, 04.12.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...v tom všem je tvá láska, kterou jen těžko lze pochopit a odůvodnit ;-)

06.12.2006 14:08:00 | ona

Je to myšlenkové ... jj, každý má asik nějaké to své tajemství ... doufám ale, že je ta dobrá, ne bolestivá.

05.12.2006 15:54:00 | NikitaNikaT.

hrozně se mi líbí ten nápad, vadilo by ti kdybych se případně inspiroval?

05.12.2006 00:08:00 | Maly_Al

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí