Pro miláčka potřetí

Pro miláčka potřetí

Anotace: Už je to tu zas, už dvakrát, tak teď i potřetí...

Miláčku, miláčku, miláčku(vše řečeno toužebně),
o čem všem pro tebe mohu psát(řečeno s láskou),
napadá mě jen jedno a to o lásce,
miláčku, vždyť tě mám stále rád,
nevadí, že pochybuješ o své kráse,
vždyť miláčku, jsem tu já a ty hned vedle,
držím tě za ruku, a jsem v teple,
otevři nejen své srdce toužebné,
nevěř lži, té zlé služebné,
mám v srdci jen tebe a tvoji lásku,
věříš na sílu měsíčního paprsku?
který nás spojí v jedno tělo,
v jednu duši, milující zrádné světlo,
nepadneme společně do pekel,
budeme se v ruku v ruce vznášet se do nebe,
a stačí jen tři malá slůvka,
„ Miláčku, miluji tě…“
Autor Láďa, 05.12.2006
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí