Zůstal v dáli za mořem..

Zůstal v dáli za mořem..

Anotace: Pošli mi kousek vzpomínek a kousek moře šumění, byl jsi v mém srdci plamínek a moje sladký mánení. Pošli mi kousek vzpomínek a k tomu tisíc pus, vyhodím další kamínek a srdce zpívá blues.

Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
u tisíce vlnek a milionů vánků,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a já Tě teď vídám, jen v mém spánku.

Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
tam, kde je skryta vůně z milování,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mě tu zbývá jenom vzpomínání.

Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
u největšího slunce a nejkrásnějších míst,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mě zbývá jenom zprávy Tvoje číst.

Zůstal jsi mi v dáli za mořem,
kde slunce zapadá a voda šplouchá,
zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mé srdce pro Tě hlasitě bouchá.

Zůstal jsi mi v dáli za mořem
a mě tu po Tobě jen vzpomínka zbyla,
zůstal jsi mi v dáli za mořem,
ta chvíle se mi do srdce vryla.
Autor grázlík, 05.12.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak snad tam nezůstane věčně a brzy za tebou přijede;-)

06.12.2006 14:12:00 | ona

Hezké, stýskací ... fakt se mi to líbí. Děkuji za bodíky ... tedy ani ne tak za ně, jako zkrátka za návštěvu ...

05.12.2006 15:50:00 | NikitaNikaT.

Moc pěkný. Hodilo by se to na letní lásku od moře :-)

05.12.2006 10:29:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí