Vím?Nevím?

Vím?Nevím?

Anotace: Spousty věcmi si nejste jisti...když milujete, risk je zisk

Nevím zda srdce ti zlomím,
nevím jestli naše cesta bude dlouhá,
vím že občas i zlobím
a vím že se před tebou stydím nahá.

Nevím jaká myšlemka se ti do mysli ted vkrádá,
nevím jestli milovat tě budu stále,
vím že večer ti ráda umiju záda
a vím že touhy po tobě nejsou malé.

Nevím jestli tvá duše a mysl mě v duchu občas kárá,
nevím jestli na oltář tě někdy někdo požene,
vím jen že naše láska bude jednou stará,
a vím že přítel na tě nikdy nezapomene.
Autor ta co bývala Andělem, 05.12.2006
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Niccolo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak takhle se citim.. Sice ho miluju, ale nic mu neslibuju. Vim, ze slibovat znamena chybovat.. Proto si tuhle basen ukladam.. Jemoooc hezka.. :-)

05.12.2006 22:00:00 | dolfik131313

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí