Tak jako

Tak jako

Anotace: Jak to všechno pro mě je

Tak jako že ne Zem Slunce svítí,
Tak jako že bez květů není kvítí,
Tak jako že pramen bez vody nemůže existovat,
Tak jako že nejde za jeden den Svět procestovat,
Tak jako že písmen nemůžu psát,
Tak jako že s otevřenými oči nemůžu spát,
Tak jako že bez očí se nemůžu dívat,
Tak jako že bez hlasu nemůžu zpívat,
Tak jako že mrak nemůže být bez nebe,
Tak já nemůžu být bez Tebe.
Autor Kamen s.r.o., 05.12.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí