Ten jenž stvořil svět

Ten jenž stvořil svět

Anotace: Nevim co bych sem měl už psát,snad jen ať si to přečtete a doufám že se vám to bude líbit...

Tenž jenž stvořil tento svět,
Ten jenž stvořil všelijakou zvěř,
Ten jenž stvořil voňavý květ,
Ten jenž stvořil kde jaký keř.

Tak ten dal i mě život,
A ten poslal mi Anděla z nebe,
To abych měl pro radost důvod,
Anděla v podobě Tebe.
Autor Kamen s.r.o., 05.12.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí