Milovat

Milovat

Anotace: bych chtěla

Ležím si na lůžku
pod hlavou podušku
o lásce sním.

Chtěla bych C8H11N
dva roky tě líbat
objímat jen.
Po dvou letech prý
C8H11N vyprchá,
přijde realita.

Pak už záleží jen
na nás dvou,
zda budeš můj
a já budu tvou.
Zda pro nás bude
láska rájem,
či peklem spalujícím
nás žárem.
Autor takova, 16.02.2005
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí