Nebýt tak toho...

Nebýt tak toho...

Anotace: Když někdo potká někoho v nepravou chvíli.

Dlouhá je cesta,
co do snů vede,

jednoho ze sta,
kde něžně mě svede,

přítomnost vůně,
jež nosíš na svém těle,

nebýt těch očí,
je mi teď skvěle.

Zatím jen ztrácím
přitažlivost zemskou,

nepotkat tebe,
nebýt tak hezkou.

Mlčící, netknutou
v čase stojící,

nebýt tak toho,
komu tvé srdce je patřící.

Vrátit tak čas
a být tenkrát tam,
kde si své srdce rozdala..
Autor Irsten, 06.12.2006
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná....až k rozplakání

06.12.2006 20:19:00 | mely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí