Odpusť a zapomeň

Odpusť a zapomeň

Anotace: tak tohle přesně udělej...

Odpusť a zapomeň
na tyhle slova si vždycky vzpomeň.
Když budeš si myslet, že vše skončilo,
že navždy tvým snům odbylo...

Není to tak ještě mockrát začneš znova.
Neveříš tomu?Ale je to pravda!
Končíš a znovu začínáš
a novou kapitolu po kapitole načínáš.

Já vím začátky jsou těžké
a konce bývají hořké,
ale přesto znovu a znovu začínáš...
Autor Kariš, 06.12.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí