Hodiny v srdcích

Hodiny v srdcích

Anotace: ČAS JE MOCNÝ.....MOCNĚJŠÍ NEŽ LÁSKA

Snesl ti písně labutí
a ty rozvíjíš z nich svoji krásu
Snesl ti modrá zákoutí
a ty ovíjíš je nitkami svého hlasu
Snesl ti křídla motýlí
a ty s jejich lehkostí se vznášíš
Snesl ti dny, kdy jste spolu byli
a ty do nich vnášíš
to, co nikdy nemohl ti dát
- ABY TO VŠECHNO ZŮSTALO TAKOVÉ -
NAPOŘÁD
Autor Jasmin de Paris, 16.02.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí