Každý to se mnou dobře myslí

Každý to se mnou dobře myslí

Anotace: Říkal si mi snad tisicíkrát skoč do vody a rychle plav tak jako kapr v rybníce. Já už ty Tvoje rady znám, probouzel si se někdy sám, usínal s září měsíce..

Každý to se mnou dobře myslí,
nejvíc, když padám ke dnu v tísni,
tam nechoď a to nedělej.

Každý to se mnou dobře myslí,
tam nechoď a to si rozmysli,
prostě nějak to překonej.

Každý to se mnou dobře myslí,
přejdi to zkrátka, tužkou písni
a kdyby něco zavolej.

Každý to se mnou dobře myslí,
radši vše pošlape než něco vzkřísí,
prý pro můj život bláhovej.
Autor grázlík, 06.12.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohles´napsala fakt dobře, je to opravdu trefné.

Děkuji za komentík ... raději to vědět nechtěj ...

07.12.2006 18:41:00 | NikitaNikaT.

Pěkná básnička,ale asi nejhezčí je ta krásně rýmovaná anotace :-)

07.12.2006 07:37:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí