Miluji tě!

Miluji tě!

Anotace: jenom tebe...

Ta dvě slova plná lásky,
dělají z žen učiněné krásky,
zloba v zapomnění se utápí,
láska zmrzlou místnost vytápí.

Chi také zapomenout na zlobu svou,
chci na ni zapomenout a být jen tvou,
chci prohřát své srdce tím teplým citem,
tvá láska bude mým ochráncem, mým úkrytem.

Tvůj vroucí cit mi obestřel zrak,
ale co když odejdeš? Co já pak?
Jen na to pomyslím, ruce mě zebou,
zbyde snad jen rozsívat mák,
ale i to bych chtěla dělat s tebou!

Miluji tě! ta dvě vroucí slova...
Miluji tě! má lásko snová...
Miluji tě! dík tobě dopustila bych se vraždy...
Miluji tě! můj drahý, navždy...
Autor Christien, 07.12.2006
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí