vrat se zpět

vrat se zpět

Anotace: Když už nejde být bez milovaného člověka

Já už dlouho chci ti říct,
chtěl bych od tebe mnohem víc.
Já udělám čáru za tím vším,
dostat zpátky tě musím.
Víš,už jsem to zkoušel tolikrát,
už nevím co víc ti dát.
Víc,musel bych více chtít
a ne jen krásné sny o tobě mít.
Chci být s tebou láskove dne v noci,
bez tebe sem na dně v bezmoci.
Mám,já mám tě stále rád,
se mnou by ses nemusela ničeho bát.
Snad zas bude líp,
snad se jednou zpátky vrátíš lásko,
my dva se budem mít,
já dám ti všechno krásko.
Dlouho s tebou být já toužím,
po těžkých dnech si tě zasloužím.
Autor Hejňa, 07.12.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť píše, že neví, co více jí dát... :)

17.12.2006 14:06:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí