Recept na štěstí

Recept na štěstí

Anotace: "Kdo může říci,že miluje?Ten,komu chybí srdce,když se vzdaluje."

Jsem dva a přesto jeden.
Zažívám máj,ikdyž je leden.
Slunce zapadá a vyjde.
Vím,že každé ráno mé světlo přijde.
Vítr čeří vodní hladinu,
užívám si každičkou hodinu.
Na rty padají kapky rosy,
tančíme svůj tanec bosy.
Do ouška šeptá mi něžné věty:
"Miluji Tě jako strom svoje květy."
Sníh pálí,hladí,přesto hřeje.
Slavíček ódu na radost pěje.
Obejmout svět smím,
v oblacícch s receptem na štěstí spím.
Cesta jde dál,
kdo by se postoupit bál?
V uších fanfáry znějí,
andělé o naší lásce směle pějí.
Autor Haydée, 07.12.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí