Moc bych chtěl

Moc bych chtěl

Anotace: :):):)

Chtěl bych se schoulit na Tvůj klín,
rozčechrat vlasy a být jen Tvým.
Chtěl bych Tě něžně milovat,
líbat Tvá ústa a s ňadry si hrát.

Chtěl bych Ti vklouznout do dlaní,
hladit Tvé tělo do svítání.
Chtěl bych Tě držet v náručí,
obejmout tělem jak sítí pavoučí.

Chtěl bych být s Tebou každičký den,
říkat Ti básně, pro Tebe jen.
Chtěl bych si povídat, hladit a snít,
prostě být s Tebou a životem jít.
Autor Ďábel sám, 07.12.2006
Přečteno 636x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

07.12.2006 19:43:00 | isisleo

Povedená, dá se říci jednoduchá, ale má v sobě hodně, krásné vyznání.

07.12.2006 17:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí