Chtěla jsem Ti dneska jenom říct..

Chtěla jsem Ti dneska jenom říct..

Anotace: Někdy se to všechno pěkně smíchá, oči smutkem slzí a v srdíčku píchá, někdy zase bývá lépe na duši, stěží dokážeme tomu poručit. Avšak někdy rád vzpomeneš si sám, co Ti život s druhým, daroval a vzal.

Chtěla jsem Ti dneska jenom říct,
Tobě, Tobě taky, vždyť to dobře víš,
nechci na zeď už si čerta malovat,
jenom v koutku sedět, v smutku libovat.

Prostě skončilo to, jednou se s tím smířím,
někdy smutná jsem a někdy štěstím hýřím,
někdy stojím nahoře a někdy ležím dole,
že se země točí, říkali už v škole.

A že je to v životě jako v letadle,
pevně se ho držíš, jen ať nespadne,
ale občas taky klesne trochu níž
a to je to, co jsem Vám tu, chtěla dneska říct.

Děkuji Vám za vše Péťo, Míšo, Pepíku,
že jste dávali mi bomby kyslíku,
že jste nechali mě volně dýchat, žít,
noci dovolili o Vás nejen snít.

Že jste přišli dveřma, jak se přijít má,
že jsem moment, chvíli, mohla býti svá,
že jste otevřely moje obzory,
zažehly tu jiskru ve mně navzdory.

Že jste naučili v životě mě číst,
hořký pohár píti, sladkou lásku jíst,
i za to že nejsem už ve Vaší náruči,
za city, co smím jim, stěží poručit.

Za to všechno díky ještě jednou Vám,
ve vzpomínkách svých napořád Vás mám,
když jsem někdy sama vzpomenu si zas,
jak mi hezky bylo, na minulý čas.
Autor grázlík, 07.12.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bylo fakt krásné, holka...:)

07.12.2006 19:02:00 | Favi

Hodně obsáhlé, myslím nějaká chybička, ale má to myšlenku, hloubku a věřím, že je teho spousta ...

07.12.2006 18:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí