neboj se..

neboj se..

Anotace: ..ona snad ví..

Již za malou chvíli
slunko vyjde nám,
již za malou chvíli
tu bude nový den,
co dnes jsme v noci žili
zavíráme v srdce chrám
všechno tu kouzlem dýchá
jako krásný sen.

Tak ještě na okamžik
zavři oči lásko,
at čas se zastaví
a zůstane stát,
každý z nás má
v srdci
pohádku svou krásnou,
a sní chcem
postavit
krásný lásky hrad.

Neboj se lásko ,
já jsem s Tebou
já budu vždycky
při tobě jen stát
(ikdyž nebudu fyzicky vždy s tebou)
já hřát
tě budu,
když
myšlenky zebou
já tě nade všechno
na světě mám rád...
...
Autor chalcedon, 07.12.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný vyznání..

07.12.2006 20:45:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí