Líbám tvé rty

Líbám tvé rty

Anotace: ...

Když slyším tvůj hlas,
už vůbec nevím,
co chtěl jsem ti říct
a nechci pořád opakovat
ty dvě slova,
nastávají trapné chvíle ticha,
jen naše srdce
ruší ten zdánlivý klid,
tam uvnitř
sehrávají největší boj
láska a cit,
chtějí spolu vyletět
snad až na Měsíc,
pořád se toho bojíš,
z reality nás vytrhují
naše líbající se rty,
jako vzpomínka na každý předchozí,
očekávajíc
každý z těch tisíců dalších
překrásných polibků,
ozvěn ticha do tmy.
Autor Souný, 07.12.2006
Přečteno 772x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí