Zastav

Zastav

Anotace: Co se ti stalo?

Zastav na semaforu svítí červená,
počkej co se děje, že si tak zmatená!
Vždycky si byla tak veselá,
lidi plakat si vidět nechtěla...

Dnes si jedna z nich a před všemi utíkáš,
sama doma se zamykáš...
Před kým se schováváš?Kdo tě ranil?
Kdo tvoji veselost a radost zabil?

Tvůj smích byl světlem do tmy
teď jen prosíš...prosím zhasni!!!
Autor Kariš, 07.12.2006
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí