Vyznání potichu ...

Vyznání potichu ...

Anotace: ..... když někdy milujeme ... a vlastně nesmíme. Protože tím rozbíjíme život někomu jinému ....

Láska je skrytá v slzách
Na věky

Láska proudí ve vlnách
Stoleté řeky

Pohlaď mě
A dovol stát vedle Tebe

Obejmi mě
A říkej, že sneseš mi modré z nebe

Dovol mi
Snít sen zamilovaných

Dovol mi
Dát ruku do Tvé a vnímat teplo dlaní Tvých

Láska je skrytá na věky

Vzpomínky pálí nás i hřejí bezděky ...
Autor Beepat, 16.02.2005
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí