Lži

Lži

Anotace: Lidé věří tomu co není!!!

Na lásku už nevěřím
navždy mě zklamala,
kamarádku neřeším,
život mi zkazila...

Pravda, že vítězí?
Další z hloupých iluzí.
Rodina, že drží při sobě?
Věříš tomu?Je to na tobě!

Já už nevěřím,
nevěřím těm lžím.
Každý říká co je dobré a co špatné!
Ale k čemu je to platné?

Stejně nic z toho není
a myslím, že to všichni vědí...
Autor Kariš, 08.12.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lidé věří tomu co není, protože tomu zkrátka věřit chtějí:-)

12.12.2006 17:16:00 | RECESISTKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí