Nejkrásnější z hvězd....

Nejkrásnější z hvězd....

Anotace: Taky po někom toužíte?Po někom koho asi nebudete nikdy mít?:-)

Sta tisíce hvězd na obloze září...
Miliony úsměvu, však nejkrásnější na tvé tváři...
Desítky páru očí, hlubokých jak tuně...
Však jen pro tebe mé srdce stůně...

Hledám slova,která bych ti mohla říkat...
Na tebe při tom se dívat...
Dotýkat se svými rty těch tvých...
Vidět lásku ti ve vočích...

Dochází mi síly na tohle snění...
Nad mou lásku k tobě není...
Tak zašeptej mi: ,,Miluji tě!"
V náruči objímat už chci tě...
Autor llussinka, 08.12.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí