Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Té mé jediné...Lišce

Vyšplhám na vrchol Pamíru
obrátím bezvěrce na víru
přeberu všechen hrách Popelky
odtáhnu malý vůz za velký
postavím milion domů
rozcuchám koruny stromů
budu se rvát jak armáda
položím boha na záda
vydláždím oblázky silnice
naučím mluvit opice
napíšu "miluju" na nebe
Lištičko moje...jen pro Tebe
Autor Prometheus, 08.12.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí