Kdybys...

Kdybys...

Anotace: ..byl..

Kdybys byl rostlina,
stala bych se vodou průzračnou.
Kdybys byl hodina,
vyplnila bych tě! Minutami, vteřinami.
Kdybys byl sen,
přátelila bych se s polštáři i peřinami.
A kdybys byl den!
Noc bych zneuctila silou zázračnou!

Prý se to nemá,
pít plnými doušky.
Prý není slušné,
promilovat vyměřený čas!
Prý nemá se snít
a sebe dávat napospas?!
Prý navlékat svá přání
na popraskané kroužky
je bláznovství!

Však blázni budou bláznit zas!!!
Autor Mirka Hedbávná, 08.12.2006
Přečteno 659x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to krásný!!!

10.02.2007 19:51:00 | Hannazka

promilovat vyměřený čas
možná opravdu slušné není
však proč tady brát ohled na bonton
každý jiných hodnot si v životě cení

08.12.2006 22:10:00 | Mourek

Ano, to budou a já doufám, že se nenecháš odradit:o). Hodně štěstí!

08.12.2006 21:44:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí