láska bez hranic

láska bez hranic

Anotace: Ty víš, pro koho to je...škoda, že tu nejsi...vlastně ano, svítíš mi oknem do pokoje:-)

I like moments when I touch your hand,
When every lights turn on,
When you kiss my lips,
And when your heart lives just for me,

Viděl jsem ve snech,
živějších než sama realita,
zástupy krásných žen,
ale jen jednu bohyni,

Je t´aime, je t´adore,
Je viens de venir,
J´ai voulu partir,
Mais apres, je t´ai vu,

I wanted to be your hero,
Man in rain of your tears,
Hold an umbrella,
And smile to your eyes,

Co honí se srdcem,
Když člověk létá v lásce?
Mít jen jedno přání,
Nikdy neztratit ty křídla,

Ma chere, es-tu libre,
Tout le bonheur du monde,
Quand tu dorms a côté de moi,
Et je voix ta sourire,

I will survive just with your love,
With your passion, with your smile,
With your wish of shiny life,
Just with your love, with You,

Na město už padá další noc,
prozařená měsícem,
svítícím oknem do mé postele,
věřím, že to jsi Ty,

Bonne nuit…
Autor Muta cum liquida, 08.12.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí