Panoptikum

Panoptikum

Anotace: tak nějak...jsou pomíchané a zmatené poetické trosky s ohořelou duší dítěte(Danielovi)...patřím sem i já

Střepy přinášejí štěstí...
splétala jsem naivní nitě
A vzešla z toho slátanina
samý uzel a díra
Nikdy jsem neuměla plést.

Kupí se bouřková mračna
černá, šedá, fialová...
Svět není černobílý
snažím se pochopit!
mít se ráda...

Jenže to, co vidím v zrcadle-NENÁVIDÍM
Krásná princezna zmizela.
Kam? to už se nedovím.
Úsměv vymazaly smutky
nahradil ho zoufalý škleb
A oči-pozbyby lesku
Kde skončila Popelka, když ji princ nehledal?

Sbírám rozsypané perly
lesknou se v zapadajícím Srdci.
A celý život se hroutí jako domeček z karet
Nemám sílu ho znovu postavit!

Ruce mám celé rozpíchané- narkotiky.
Co otupit má smysly.
Abych neviděla ty černé stíny...
co slétají se mi kolem hlavy
Supi!
okusují mé tělo-tu vznešenou schránku-tedy spíš to, co z ní zbylo.

A ve vzpomínkovém odlesku mysli
mé filozofické duše...
vidím Lilii...
Pohřební kvítí.
tak mě pojďte zahrabat!

Vznešenou lejdy, feťákovu dceru...
rozmotaný uzel zlaté nitě.
pojďte se podívat-do Panoptika pocitů
Tuhle trosku prodávají-nejnižší nabídce.
Tak račte přistoupit...
Autor Gwladus, 09.12.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...uf ...co dodat ...má to hloubku i řád ... skvělé ...

19.12.2006 10:10:00 | WhiteSkull

Krásné, ale čiší z toho taková beznaděj.. smutné..:( ale líbí se mi to, fakt se povedla.

09.12.2006 15:51:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí