Zlost

Zlost

Anotace: kdyby šel aspoň na chvilku zastavit čas...

V podivném světě temné melodie
kde září mrtvé světlo hvězd
Tam má duše v pekle hnije
a ruce zatíná v pěst

Oheň hněvu těžko zhasíš
ale snadno jím zažehneš zášť
a černé svědomí..že ho spasíš?
Tvou zlobu skrývá noční plášť

Tak vyběhni na kopec špičatý
a do světa bolest křič
Tenkrát jsme tam stáli, já a ty
Jenže to už je dávno pryč...
Autor Sorrow, 09.12.2006
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Albertinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezká, dávám Ti za ni 100%

09.12.2006 17:47:00 | Kamili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí