VČEREJŠÍ MILOVÁNÍ

VČEREJŠÍ MILOVÁNÍ

Anotace: K tomu nemám co dodat

sedíš v křesle a čekáš
mé pomalé kroky vnímáš
postavím se před tebe s pohledem říkajícím
jak moc tě chci
něžně gumičku stahuješ mi z vlasů
chceš vidět celou mou krásu
vlasy mé spouštějí se ti po těle
šimrají
až se celé rozchvěje

bereš mne do náruče a do pokoje odnášíš
pokládáš do peřin
nejseš si jistý ale tušíš
do ráje mne přivedeš za pár vteřin

chvěji se a čekám co se stane
jestli to mé tělo zvládne

líbáš má prsa
skrývá se v nich spoustu křiku
pomyslím si, je to krása
nemůžu své rty udržet v tichu

klesáš níž a níž
vzrušená
čekám
kdy k růži mé přivoníš

jazykem dotýkáš se okvětních lístků
chceš slíznout každou rosy kapičku
blížíš se k tajemným místům
ve mně budeš za chviličku

svírám polštář v dlaních
nožky své rozevírám tobě bez váhání
hladíš mě na bříšku
chceš milovat svou malou holčičku

několik sladkých okamžiků mi chceš dát
celý večer potom se smát
hraješ si ve mně s takovou něžností
cítím se kouzelně ve tvé blízkosti

snažím se dát kolena k sobě
avšak obejmu tvá záda
líbíš se mi moc, tak hodně
když schováváš se ve mně
sakra to mám ráda

po chvíli cítíš jak začínám se cukat
prohýbám svou páteř
najednou chci k vrcholu spěchat
tak dělej a tomu věř

už je to tak blízko
šeptám ti do ouška lásko
prosím ještě rychleji
vykřičený konec je tady než se naději

nemůžu se dočkat dalšího milování
je to jako krásného obrazu malování
jako zpívání písničky
nekonečné hledání jedné cestičky
Autor Veronika Soumarová, 22.07.2004
Přečteno 1131x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí