Poslední

Poslední

Anotace: ...

Poslední stránka patetického románu
Poslední marcipánová myška v cukrárně
Poslední sklíčko rozkradené mozaiky
Poslední mávnutí perutí mrtvé holubice
Poslední takt bezejmenného valčíku
Poslední okvětní lístek uschlé růže
Poslední hvězda na obloze před ránem
Poslední oáza uprostřed pouště
Poslední doušek trpkého čaje
Poslední voják na frontě
Poslední žhavý uhlík v ohni
Poslední vlnka v peřeji
Poslední vzdušný polibek
Poslední dotyk vlhkých dlaní
Poslední pohlazení po vlasech
Poslední naděje
Poslední obejmutí
Poslední pohled
Poslední vzdech
Poslední slza
Poslední Miluji Tě
Poslední
Autor soske, 10.12.2006
Přečteno 493x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Velmi emotivní, vím co tím myslíš

10.12.2006 20:07:00 | sad_girl

poslední.. a další šrám na duši..? Pěkný, moc

10.12.2006 19:42:00 | Katitek

no tak to se ti povedlo

10.12.2006 15:55:00 | ppepiczek

Poslední husí kůže co mi naskočila je kvůli tý básničce ... fakt pěkný

10.12.2006 12:46:00 | Kamen s.r.o.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí