Opět špatně zamilován

Opět špatně zamilován

Anotace: Proč dávám vždy lásku tomu kdo jí nechce ?

Proč mé srdce musí patřit tomu kdo ho nechce mít?
Proč musím se zamilovat tak špatně?
Proč musím milovat toho s kým nemůžu být?
Na to jaká je opětovaná láska vzpomínám si už jen matně...

Proč jsou věci tak složité?
Proč nemůžu být šťastný?
Proč mé city vždy skončí někde zabité?
Proč je život tak krátký?

Prostě opět miluji tu špatnou,
Proto budu se opět trápit,
Už nepovažuji lásku za krásnou,
Chci se do dětských let vrátit.

Už se nechci trápit kvůli Tobě,
Chci mít srdce bez lásky,
Musím to dusit v sobě,
Nechci si kvůli Tobě dělat vrásky.

Vyrvu si srdce,
Proto abych už nikdy nemiloval,
Použiju k tomu své ruce,
A už nikdy nepocítím lidský žal.

Jenže když si srdce vyrvu z těla,
Tak žít přeci už nemůžu,
Tohle si opravdu chtěla?
Tím si akorát do pekel pomůžu...
Autor Kamen s.r.o., 10.12.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

=o)

10.12.2006 22:18:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí