Je to láska?

Je to láska?

Anotace: .........

Možná se ti někdy zdává,
že ti žádnou lásku nedává.
Jak zjistit,že tě má rád?
že by ti své srdce mohl dát?
Zjistit jaký má v sobě blok,
měla bys udělat první krok.
možná si ho udělala a on nic,
zkus udělat ještě víc.
Dej mu jednu otázku:
dovedl bys mi dát lásku?
Uvidíš co odpoví,
v tomto mu nikdo nenapoví.
Pokud řekne ne,
Tvé srdce bude zklamané.
Ale jestli ano,
tak máš vyhráno.
to bude ten pravý důkaz lásky,
pohladí ti i vlásky.
O pusu ho požádej,
důkaz lásky si tím vyžádej.
Uvidíš,že to pak půjde samo,
a v lásce máš vyhráno.
Ted už si tě nenechá vzít,
bude tě pořád vedle sebe chtít.
Autor Hejňa, 10.12.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka je v tom přímo pohádková...škoda,že to tak nefunguje i v realitě......80

21.01.2007 17:26:00 | Haydée

tolik k pohádkám. a ted zpět k realitě

11.12.2006 10:31:00 | Gwladus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí