Proč

Proč

Anotace: Láska vzdálená, hudba bez jména, srdce pláč a Ty v dálce kilometrů tisíc, na nic se nezeptáš.

Proč, se Tě lásko zase ptám,
proč, já jsem sama, Ty seš sám?

Proč v dálce jsi a zbytí není,
proč toužím po Tě bez skončení?

Proč nepřicházíš, když tolik chci,
proč jen v noci navštěvuješ mé sny?

Proč dálka mezi námi nemizí,
proč lásku nazýváme kolizí?

Proč neřekneš, že třeba zítra
se něco změní?
Proč neřekneš, že třeba zítra
smí skončit mé snění?

Že přijdeš a obejmeš mě celou
a já už napořád zůstanu s Tebou.

Zas mořský vánek poslouchat a hudbu ladit v noci,
proč, řekni ptám se po tisící, zbyl nám jen pocit?
Autor grázlík, 10.12.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc pekna basnicka.

11.12.2006 01:04:00 | carodejka

Ale máš elespoň ten pocit- Je to krásný i když to bolí - A TY TO UMÍŠ KRÁSNĚ NAPSAT - díky za tohle skvělý dílko

10.12.2006 23:15:00 | Květa

Tvé básně se hezky čtou.. =o)

10.12.2006 22:04:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí