Dopis

Dopis

Anotace: ¨Nejnebezpečnější věci na světě jsou sny.Nemají žadnou chybu..

Svou neději si beru sebou
a jdu jí radši uschovat.
Pár pěkných chvil jsem prožila s tebou.

A teď přání jediné mám
vrať se,milovaný člověče,jinak
mé srdce zachyne a
slza ztváře nesteče.

Již nesteče,již všechny studánky,
už vyschly
noc přišla brzy,a nenechal červanky,
noc přišla brzy, a já v ní stojím
sama pod hvězdama.

Tvůj dopis držím v naručí,
otevíram obálku ruce se mi klepou,
ne zimou nebo mrazem,ale čištou něhou.
Vytahují papír dobře znám,
i rukopis je toho,koho ráda mám.

A číst už začínám........

Toť sen jsem měl
že spolu se budem milovat.
Toť sen,jenž ani za cely svět
nekoupím......
To já vím.......

Jen hledej cestu tmou
cestou hrbolatou.
Jdi pevně,pořad dál
jdi tam,kde radost rozdával ten co tenhle dopis psal
ať ve tmě není tak sám.
Autor 89Rosa, 11.12.2006
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah je pochopitelně pěkný .. jen ta forma mi tu moc nesedla .. přijde mi to až moc neurovnané .. nechtěl jsem dát 60%, ale 70% .. jenže to tam není a na 80% mi to nepřišlo .. ale jak říkám .. obsah je pěkný, jen ta forma ..

14.01.2007 11:08:00 | Miro Sparkus

Uz vi a jsme spolu :-)

13.12.2006 19:46:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí