Patříš jinému

Patříš jinému

Anotace: Chtěl bych tě pro sebe mít,ale tvé srdce patří jinému...

Bdím?
Ne ty nejsi má,
Takže opět spím,
A něco se mi zdá,
O tobě sním,
Se mnou je jen tma,
Ty jsi s jiným,
Ale mnou jsi stále milovaná,
Jenže ty máš jeho,
Má láska je opomínaná,
To on se dostal do srdce tvého,
To jen pro něj je tam místo,
A já to vím,
Ale i přesto,
O tobě stále sním.
Můj čas co jsem doufal byl dlouhý,
Ale už vím že tě nemůžu mít,
Sny stále plný touhy,
Ale nemůžu s tebou být.
Teď už vím že nemá cenu čekat,
Už pro mě konec nastal,
Už můžu jen naříkat,
Chci aby ten cit působit přestal.
Snažil sem se víc než moc,
Že mám tě rád dával jsem ti najevo víc a víc,
Probásnil jsem pro Tebe víc než jednu noc,
A co z toho?Nic...
Ale pro Tebe je v mém srdce stále místo,
A už mi nezbývá než opět jít,
Jsi mi prostě opravdu blízko,
Ale já jdu opět jen snít...
Autor Kamen s.r.o., 11.12.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnil jsi několik nocí ne však marně .. city své vypsal jsi na papír a trošku je ti snad líp...

12.12.2006 17:09:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí