Dopis ze záhrobí

Dopis ze záhrobí

Anotace: ...

Neplakej,
slzy zpět nic nevrátí,
tak už neplakej,
vzpomínky se neztratí.

Neplakej,
co stalo se, muselo se stát,
teď už neplakej,
měla jsi mně vážně brát.

Neplakej,
sice ti pláč sluší,
ale teď už neplakej,
mé srdce se už nerozbuší.

Neplakej,
jednou mne tvá duše najde,
tak už neplakej,
uvidíme se, až slunce tvého života zajde.

Neplakej,
na více slz nemáš právo,
tak už neplakej,
vždyť vypláčeš víc než je zdrávo.
Autor honnnzik, 12.12.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásna básen, ... niet čo dodať, ...

12.01.2007 17:32:00 | Gonta

=o)

12.12.2006 18:57:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí