Když...tak písknu

Když...tak písknu

Anotace: píšťalkou

Sobotní večer
v útulném pokoji
kdy světlo lampičky
náhle tmu rozkrojí
jak pánbůh stvořil nás
držím tě v objetí

ale ty nejsi ze zámku
přesto ta vůně heřmánku
ani to pivo ve džbánku...

...také píšťalku ke svým rtům tisknu
když mi budeš ubližovat
tak písknu
Autor Heron, 12.12.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí