Sním

Sním

Anotace: Sním si svůj sen

Bdím?
Nebo spím?
Zdá se mi o Tobě,
Takže nejsem při sobě,
Je to krásný sen,
Nechci aby začal den,
Chci pořád spát,
Chci se s Tebou smát,
Chci tě objímat a hladit,
Chci se s Tebou mazlit.
Ale nechci se probudit do dalšího dne,
Který budu muset žít bez Tebe.
A proto ukládám se do spánku věčeného,
Doufám že bude se mi zdát něco krásného...
Autor Kamen s.r.o., 12.12.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí