Jak svět přichází k básníkům

Jak svět přichází k básníkům

Anotace: ... po letech

Píšťalko má nejmilejší
zbláznilas mě docela
pohrávám si zase s verši
což jsem léta nedělal

Pohrávám si s texty písní
se stařičkou kytarou
na duši mě cosi tísní
snad nemocí prastarou

je to nemoc jménem láska
proměněná ve štěstí
v rozloučení nalezena
se pak spojí s bolestí

Představím si tvoje oči
nedovedou nikdy lhát
svět se se mnou znovu točí
už teď myslím na návrat

srdce mé však smutek svírá
ale buší nadějí
takovou co neumírá
naše rty se setkají

pak se spojí naše ruce
a oči se rozzáří
nezapomeň Píšťalko má
vždyť se znovu rozjaří
Autor Heron, 13.12.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Šťastná ta žena, které tyto verše píšeš. I ty.

13.12.2006 13:35:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí