Valčík

Valčík

Anotace: ...jedna něžně taneční :-)

Do rytmu valčíku
Mlha se kolébá
Okna a okapy hladí
Svět lásky na kliku
Vínem se zalévá
Ukáže lampám své vnady

Za dveřmi vzbudí se
Voňavé neřesti
Dlaně se naplní něhou
Přizvané do tance
Na kraji pelesti
Něžný boj o lásku svedou

A v rytmu valčíku
Dech s dechem protančí
Minuty, co patří hvězdám
Svět lásky na kliku
Nebude jinačí
Ať už je zván nebo nezván
Autor Jn.s, 13.12.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí