Slunce na křižovatce

Slunce na křižovatce

Anotace: přechod přes minulost

Sluncem zalitý
zdá se trůn lásky,
jenže mrak nade mnou,
dělá nám vrásky.
Ty a já čekáme na zelenou
na frekventované křižovatce,
všechno si povíme jen
SMS v zkratce
Jak říct mám,že srdce mi krvácí
když mezi dvěmi světy se potácí...
Trůn chladný je tak
až klesá tlak
a slunce dál svítí
pro jediné kvítí.
Odeplul spánek můj
a ty mi dál píšeš
JSEM JEN TVUJ MILUJI TE
Těším se na Tebe jako malé dítě,
přisátá v tvrdé realitě
a bliká pořád červená...
Autor laura3, 13.12.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...není to jako u té první ale stejně musím říci ...je to neotřelé ...a proto ...
...vítám tě na stránkách pošetilců a bláznů ...
...:) ...

14.12.2006 00:47:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí