Sním o Tobě

Sním o Tobě

Anotace: Něco, co mě napadlo před spaním...

Sleduji tě z povzdálí,
přesto mi nejsi cizí,
mé srdce zabolí, když od tebe se oddálí,
beznaděj však nerada mizí.
Každé slovo je mi pohlazením,
o polibku stále jen sním,
bojím se, že něco zkazím,
když ze sna do reality vkročím.

Snesl bych ti modré z nebe,
jenom s tebou chci stále být,
miluji jenom tebe,
jen s tebou mě baví žít.

Oči hnědé, dravé jako lev,
vlasy temné jako eben,
rty plné a rudé jako krev,
za úsměv tvůj pookřál by leden,
srdce vlídné, milé,
úsměvy tak krásné, přívětivé...

O tobě sním když jdu spát,
toužím s tebou protančit celou noc,
s tebou se problémům chci smát,
k vyplnění však potřebuji jedno srdce napomoc.

Tak sedím sám v rohu uprostřed prázdné noci,
stejně tak ty musíš chtít,
sám nemůžu nic zmoci,
chtít se mnou tančit, smát se a být.
Autor Prousan77, 13.12.2006
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pájo, je to moc hezký,co píšeš a děkuju ti za komentář.... :) je v tý básni pár míst, který jseou moc krásný, roztál by i leden, či jak to je...

13.12.2006 19:38:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí