Pořád málo...

Pořád málo...

Anotace: Máte rádi někoho o kom víte snad všechno apřesto nevíte jaký ma hlas,jak se smeje,jak se tvari.....

Tolik tajemství , co o tobě vím...
Tolik hodin , kdy o tobě sním...
A přece tě ještě neznám...

Hodiny , kdy stebou propíšy...
Věčnost utéct si pospíší...
A přesto ani minuta s tebou strávená...

Víš o mě víc než jiný...
Vím o tobě vše , i za co máč pocit iny...
Ale to je mi pořád ještě málo...

Přála bych si okusit tvé rty...
Vůni , kterou voníš jenom ty...
Ležet v tvém pevném objetí...
Autor llussinka, 13.12.2006
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bacha at si ho moc nevysniš, psat je neco jineho nez mluvit

13.12.2006 22:59:00 | jajinka1007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí