kapky

kapky

Anotace: vyznání....

Když prší,
tak v kapkách zrcadlí se
tvá siluleta,
chytíš déšť a svážeš ho
jako květinu
z nebeského světa
Když prší tak
promítám si tě v kalužích
a vzpomínám,
jak žila jsem ve lžích.
Pohádkový les
a vůně tvé kůže,
co za všechny mé hříchy může.
Když prší,
tak nostalgie
má mokré vlásky
a sychravé počasí
vrací zpět nastydlé lásky.
Autor laura3, 14.12.2006
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

oslovila :o))

14.12.2006 20:34:00 | EsmE

...když prší zalejzám pod peřinu ...ne sám ...
...:) ...

14.12.2006 07:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí