Lásko

Lásko

Anotace: Napsal jsem to, když jsem měl trochu depku

Zimní období venku bylo,
a mě se doma v teple snilo,
zdálo se mi o té lásce,
o té sladké sedmikrásce.

Díval jsem se z okna ven,
na tu mokrou rozmočenou zem,
na ten rozpuštěný sníh
a najednou uslyšel divný smích.

Ten zvláštní zvuk se přibližoval,
a mě svou silou ubližoval,
pak postavy ze tmy se objevili
a svým vzhledem mě uklidnily.

Ještě že tě mám má lásko,
ty má čarovná krásko,
v tvé blízkosti jsem moc rád,
pojď budem se zas spolu smát.
Autor Sark, 23.07.2004
Přečteno 999x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí