Možná

Možná

Anotace: -

Možná, že máme naději,

když nad obzorem svítá.

Možná, že přijde později,

záchrana důležitá.

 

Budeme počítat hvězdy

a mraků se nebudem bát.

Mít stále propletené prsty,

ruce si u sebe navzájem hřát.

 

Možná budeme zas věřit

a cítit to štěstí křehké.

Některé věci se nedají měřit,

ale vždy nejsou lehké.

 

Možná... ale právě proto přece,

dám ti duši a ty mně své srdce.

 
Autor Aurora., 30.10.2011
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurora.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí