Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: *******

To co jsi provedla,
to jsem již odpustil.
Bolelo mě to,když jsi mě podvedla,
proto jsem tě opustil.
Myslel jsem,
že nebudu mít problém,zapomenout.
Ale to narazil jsem,
odejít od tebe byl těžký soud.
Mrzelo tě to,
ale já nechtěl zpátky.
Nenapadlo mě to,
že budu sám trávit svátky.
Vánoční večeře o samotě,
to není ono.
Vrať se ke mně prosím tě,
začneme na novo.
Teď prosím já,
Jak ty jsi prosila.
Vím,že nejsi nevinná,
ale přeji si abys mě v srdci nosila.
Já vůl tě tehdy odmítl,
další bolesti jsme se bál.
Tvou nabídku jsem zamítl
a teď bych s tebou byl rád dál.
Je to hodně těžké,
nemít tě.
A není lehké,
získat tě...
Autor Dindane, 14.12.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí