Omlouvám se,odpusť mi

Omlouvám se,odpusť mi

Anotace: neberte to vážně,neznamená to že sem něco takovýho fakt udělal..:)...jen je to moje báseň..:)...

Promiň,musím se ti omluvit.
Že chtěl jsem se jen na sexu domluvit.
Nevěděl jsem co ke mně cítíš,
já myslel,že se mnou jen vášeň vznítíš.
Teď na tebe myslím a moc mě to mrzí,
bolí mě,že udělal jsem to co druzí.
Šlo mi jen o sex,o spaní,
nebyly v tom city,láska,líbání.
Snad neublížil jsem ti moc,
ale já vážně chtěl jen jednu noc.
Nenapadlo mě,že mě miluješ.
Je mi jasný,že teď toho všeho lituješ.
Omlouvám se.Vím že na tom už nic nezměním.
Asi by jsi mě nejraději zasypala kamením.
Jak mám se ti omluvit,
jak si s tebou promluvit.
Bojím se ti do očí podívat,
proč musela jsi se do mě zadívat?
Prosím,kdy mi odpustíš…….
Autor Dindane, 14.12.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí