NEvysloveno

NEvysloveno

Anotace: .....dokážu to snad někdy říct??

zvednout se a odejít..
snad vzdát se křídel a k davu se připojit...

prázdné myšlenky
oči bez pohledu
zacvaknout vrácenky
už neohlížet se dozadu

vyzvednou sebe a zmizet..
snad nevzdat se křídel a opustit ,,svět''...

cítit vítr na kůži
spatřit šedivá stáda
vůně od růží
jen vyslovit to:,,mám tě rá...''
Autor slečna Jůlie, 14.12.2006
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj ten pocit dokáže ubíjet...a ten konec básničky...skvělé;)...

14.12.2006 18:02:00 | Lizzzie

Moc hezky napsané, znám ten pocit když to nemůžeš vyslovit

14.12.2006 17:59:00 | Peavey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí