Síla lásky

Síla lásky

Anotace: Myslím, že se mi to docela povedlo

Pohlédnu do tvých očí,
citelná jiskra přeskočí,
nemohu oči od tvých odtrhnout,
dá mi tvá láska zapomenout?

Chci pocítit to štěstí,
tu vůni zralých třešní,
tu velkou lásky sílu,
ukrojit si svého dílu.

Na tváře chci tě líbat,
lásku tvou chci vnímat,
vzít tě do svých náručí,
dívat se do krásných očí.

Snad uslyším ta slova,
chci slyšet je znova a znova,
miluji tě milý můj,
až do smrti při mě stůj.
Autor Sark, 23.07.2004
Přečteno 1567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí