Adopce lásky

Adopce lásky

Anotace: rozdílnost

Jsi nouze v mé touze
Adoptovaná láska.
Nejsi bouře,déšť,ani slunce.
Jsi mlha
Přísný řád,z něhož jde chlad.
Prý když chceš lásku,
Tak máš rád.
Jsem Tvůj opak,
Tak copak?
Spoutáš snad vichřici a osedláš mořskou bouři?
Žiješ si ve svém kouři
Z pitomých cigaret.
A Tvůj dolní ret ohrnuješ do oblouku
Jaká prázdnota,
Nejsem z plastelíny hmota,
Kterou vymodeluješ k obrazu svému.
Hoď si svou lásku do klobouku!
Autor laura3, 15.12.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

souhlasím s whiteskullem...:)

15.12.2006 23:13:00 | Favi

ano, je to tak...

15.12.2006 08:30:00 | mamina

...ta je tak trošku nasraná ...hm,bojovné ráno :) ...furt lepší než smutné ...:))) ...

15.12.2006 08:10:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí